Het zwarte goud in cosmetica

Kaviaar en Zwitserland. Dat zijn twee dingen die los van elkaar al luxe associaties opbrengen. Dus een merknaam als Caviar of Switzerland maakt LXRY helemaal alert. Natuurlijk zijn we al op de hoogte van de vooroordelen van ‘het zwarte goud’. Want kaviaar is meer dan een geschikte delicatesse bij de champagne. Het natuurlijke middel wordt namelijk al enige jaren door high-end cosmeticabedrijven toegepast. De vitale werkstoffen van de onbevruchte eitjes van de steur geven de huid stevigheid, bescherming, voeding en energie. Om die reden ontwikkelde het merk Caviar of Switzerland een luxe lijn van producten om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Twee keer ‘Best Product’

Caviar of Switzerland won twee jaar op rij de prijs voor ‘Best Product’ tijdens de Les Nouvelles Esthetiques & Spa. En dat succes is het merk niet komen aanwaaien. Daarvoor werd veel inzet getoond in de ontwikkeling van recepturen in een gerenommeerd Zwitsers laboratorium, door een team van eersteklas biochemici en wetenschappers. De producten werden samengesteld uit hoogwaardige en actieve ingrediënten en verrijkt met puur kaviaarextract. Het resultaat is een innovatief product dat de huid zichtbaar verbetert.

Caviar of Switzerland op Masters of LXRY

Bezoekers van Masters of LXRY hebben het voorrecht om als eerste in Nederland de luxe en innovatieve ontwikkeling op het gebied van luxe cosmetica te ontdekken. Deze grootste premium lifestylebeurs van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.