Terugblik Masters of LXRY

We kijken terug op een bijzondere beurs met als klap op de vuurpijl de lancering van Caviar of Switzerland in Nederland. Het waren intense beursdagen, maar oh…..wat was er veel moois te zien!

Caviar of Switzerland is wereldwijd verkrijgbaar en wat bleek, er liepen al heel wat trouwe gebruik(st)ers in Nederland rond. Ja zeker, ook veel heren zijn enthousiast gebruiker! Wij voelen ons dan ook bevoorrecht, zeker na de vele fantastische en positieve reacties, dit prachtige merk in de Benelux te mogen vertegenwoordigen.

Maandag de “Leading Lady’s Lunch”.
Caviar of Switzerland was daar ook aanwezig, helaas hebben wij niet iedereen persoonlijk kunnen ontmoeten. Maar inmiddels hebben wij super enthousiaste reacties, lieve berichtjes en bedankjes mogen ontvangen over de Caviar of Switzerland 24h Regenerating cream die je met de voucher gratis hebt kunnen bestellen. Opmerkingen als: “wat smeert de crème lekker, trekt goed in en hij ruikt ook zo heerlijk, ik zie al verschil wat een fantastische crème!”

Wij begrijpen wel waarom de producten van Caviar of Switzerland al jaren op rij als “best product” en “best buy” worden gekozen.